diumenge, 8 de setembre del 2013

Els jocs de la fam

Estrenem aquest nou apartat amb una de les millors triologies d'èxit dels últims anys. Estem segures de que la majoria de vosaltres ja la coneixeu, no obstant, no podia faltar al nostre blog.

Els Jocs de la Fam marca un abans i uns després dins la literatura juvenil i fa que una nova generació s'interessi per la lectura i l'apreciï.

Si no l'has llegit, corre cap a la llibreria i no deixis escapar aquesta oportunitat!



'Podries sobreviure tot sol en un món salvatge on tothom farà el possible perquè no tornis a veure la llum del dia? Vint-i-quatre adolescents forçats a jugar. Només un guanyador. Els jocs de la Fam han començat...'


Els jocs de la Fam, la novel·la de Suzane Collins ha triomfat a tot el món, i no només com una triologia més, sinó com a un moviment. 


La protagonista, Katniss Everdenn es veu obligada a oferir-se voluntària a participar en els anomenats Jocs de la Fam, si vol que la seva germana que ha estat escollida al sorteig, segueixi amb vida. L'únic objectiu d'aquests jocs és sobreviure. Però no és tant senzill, la societat està governada pel Capitoli i organitzada en 12 districtes, que van de rics a pobres. La nostra protagonista pertany al 12, per tant el més pobre. Cada districte tria a dos participants mediant un sorteig, un noi i una noia. En aquest cas hi haurà una història d'amor i molts enfrontaments, però al final sempre hi haurà un sol guanyador. O no?